Salg og formidling

Jeg svarer altid gerne på spørgsmål omkring Boulonnais heste og hjælper lejlighedsvis interesserede købere med at finde ønskehesten - der er dog ikke så meget tid til det som tidligere. Jeg træffes bedst telefonisk på tlf. 40 36 72 33. Jeg stiller gerne min tid til rådighed til at svare på generelle spørgsmål, men du er sikkert enig i, at jeg ikke kan bruge min tid uden vederlag, når det drejer sig om fremvisning eller besigtigelse af heste i Frankrig eller tidskrævende formidling. Omkostningerne er meget individuelle, og de aftales altid med køberen, inden jeg begynder at lede efter den rigtige hest - det afhænger også af om det er kun dig og mig, der skal af sted, eller om det er en mindre gruppe. Så deles omkostningerne jo op på hele gruppen.

Når du beder mig at finde den rigtige hest til dig, finder jeg flere forskellige, der svarer til dine ønsker. Selvfølgelig rådgiver jeg med henblik på eksteriør og afstamning og hestens egnethed til dine behov. Når du har besluttet dig for en bestemt hest, tager jeg mig af forhandlingerne med sælgeren og sørger for at hesten får alle nødvendige dokumenter til transport og/eller eksport. Du henter hesten selv i Frankrig eller kontakter et transportfirma til en lejlighedstransport, og når du har truffet en aftale med dem, får de de nødvendige informationer fra mig.

Under menupunktet [referencer] kan du se de heste, som jeg har importeret og/eller formidlet, og læse nogle køberes meninger omkring mit arbejde.